De ce imi place Playmate Studio?

Imi place colectivul din acest loc si am inceput sa am cativa membri fideli. Ma mai si amuz pe deasupra, a inceput sa devina foarte distractiv, totul e ok.
quote-right

De ce imi convine sa lucrez in domeniul chat?

Pentru ca e amuzant, distractiv, program de lucru lejer care iti permite sa mai faci si altceva, plus ca uneori ai de invatat lucruri interesante de la anumiti membri si e un mod mai usor de a castiga bani.
quote-rightAS - 22 ani - In domeniu din august 2012 - categorie: adult


De ce imi place Playmate Studio?

Dintre toate joburile ce le-as fi putut avea, sa fac chat s-a dovedit a fi cea mai buna alegere, asa incat am in primul rand certitudinea unui 'maine' mai bun, cu mult mai multe sanse decat as fi avut la un job oarecare. De asemenea, trebuie sa adaug ca siguranta materiala nu e nici pe departe cel mai mare atu pe care jobul ti-l ofera.
quote-right

De ce imi convine sa lucrez in domeniul chat?

Contrar prejudecatilor bazate pe ... nimic, practic, videochatul nu este decat un alt job, dar la care mergi cu drag, pentru ca sentimentul ca sunt atatia oameni care platesc sute, mii de euro, numai ca sa te vada zambind, de multe ori, e incomparabil si afirmatia vine de la cineva care nu credea in puterea videochatului de a transforma femeia modesta intr-o alta, sigura pe sine, independenta si puternica. Si dupa toate astea, plec zilnic de la studio, fiind mai matura, mai increzatoare si mai sigura ca am ales bine de fiecare data cand ma deloghez. Pentru ca desi te ajuta mult mai mult decat multe alte joburi, la sfarsitul zile, videochatul ramane doar un job, unul care te completeaza, nu te defineste.
quote-rightWJ - 25 ani - In domeniu din martie 2011 - categorie: semi-adult

De ce imi place Playmate Studio?

Pentru ca avem personal de treaba iar locatia si conditiile de lucru sunt bune.
quote-right

De ce imi convine sa lucrez in domeniul chat?

Doar asa poti fi propriul tau sef si iti faci singura programul si.. salariul. Daca esti si putin isteata poti realiza multe in acest domeniu.
quote-rightLA - 23 ani - In domeniu din aprilie 2011 - categorie: non-adult

De ce imi place Playmate Studio?

Nu pot enumera acum lucrurile care imi plac, poate doar faptul ca pot sa primesc bani in avans si compania unor colege.
quote-right

De ce imi convine sa lucrez in domeniul chat?

Pentru programul flexibil si pentru ca nu depun foarte mult efort sa castig bani si pentru compania anumitor membri.
quote-rightBJ - 22 ani - In domeniu din martie 2012 - categorie: non-adult

De ce imi place Playmate Studio?

Am ajuns aici in 'cunostinta de cauza'. Mi-a placut din prima zi. Ma asteptam la ceva atat de placut, de practic si iata, am ceea ce-mi doresc. Colege cu care te poti intelege, cu care poti lega prietenii de durata. Atunci cand ai in mana o sansa, nu o rata! Sunt convinsa ca nu as alege un alt studio, din moment ce ambientul este total placut, am alaturi persoane specializate gata sa-ti fie alaturi atunci cand e nevoie. Odata ce am ajuns undeva, merg pe premiza 'drumul catre succes'.
quote-right

De ce imi convine sa lucrez in domeniul chat?

Pareri impartite: unii ar crede ca un model de videochat nu poate fi considerat o persoana practica, insa nu detine informatii precise. A lucra in domeniu nu inseamna a te subaprecia din moment ce rezultatele sunt cu mult peste masura asteptarilor, de asta nici nu regret alegerea facuta. Ai avantaje, pe care cu siguranta nu le poti avea lucrand intr-un alt domeniu, precum: programul flexibil, timp pentru tine, prieteni, scoala, etc. Nimeni nu te va judeca gresit atata timp cat esti stapan pe ceea ce spui si faci. In plus, ai sansa sa inveti mult mai mult de la o persoana pe care nu o cunosti.
quote-rightAL - 22 ani - In domeniu din martie 2012 - categorie: semi-adult

Cateva cuvinte din partea managerului

Salutare! Imi face mare placere sa va invit sa faceti parte din echipa noastra, din familia noastra, sa beneficiati de o activitate extrem de profitabila, facuta intr-un mod placut si in care aveti libertate maxima! Dupa 12 ani de experienta si peste 300 de modele initiate in arta chatului, pot spune ca cea mai mare rasplata pe care o am este aceea ca pot trage linie si ca voi avea multe bile albe datorita numarului mare de persoane pe care le-am putut ajuta sa isi mareasca incasarile de-a lungul anilor.

Acest job il voi caracteriza prin urmatoarele propozitii, insa din ceea ce spun va trebui sa extrageti esenta, cine reuseste sa faca asta va reusi sa aiba realizari de necrezut in domeniu. Un striptease standard in Vegas dureaza sapte minute. Femeia ar trebui sa-si scoata bluza dupa fix patru minute. Dupa sase minute, ar trebui sa fie goala, cu exceptia unui material de recuzita optional. Greseala incepatoarei e sa se dezbrace prea repede, crezand ca pentru asta e publicul de fata. Nu pentru asta e. Sexul este biologie. Sex appeal-ul este marketing. Nu trupul gol e cel care excita. Posibilitatea o face!

Va multumesc pentru atentie si sunteti asteptate la un interviu!
quote-right
 Aplica


Mergi la:

Contact rapid:


ajax
ajax