In ce consta de fapt activitatea de chat ?
Chatul presupune distractia clientului prin orice metoda dorita de catre model, acesta fiind aflat in fata aparaturii de transmitere audio si video. Fiecare model isi poate pune amprenta pe caracterul din fata imaginii sau poate inventa un anume personaj, fiind liber sa faca orice doreste in fata camerei, cu exceptia faptelor ilegale si specific interzise de catre fiecare site in parte. Scopul este de mentine clientii cat mai mult in camera modelului, clientul platind siteului pentru fiecare minut in parte sau prin alte metode. Cand un client pleaca multumit, sansele lui de a reveni si de a petrece iar timp cu acelasi model, cheltuind si mai multi bani sunt si mai mari.

Ce tipuri de chat exista?
Exista 3 tipuri de chat: non-adult, semi-adult si adult. Detalii mai multe sunt in pagina principala, tabul tipuri chat.

De unde provin banii?
Fiecare membru isi alimenteaza contul pe site prin cartea lui de credit si apoi consuma creditul in camerele modelelor. Mai exista si posibilitatea de a plati direct prin telefon, in timp ce este in camera modelului. Siteurile colecteaza bani iar noi primim comisionul nostru.

Pot verifica singura incasarile?
Sigur ca da, poti vedea oricand realizarile tale, siteurile asigurand modelului aceasta posibilitate.

Cati bani pot castiga lunar?
Acest lucru depinde de foarte multi factori, poti citi despre ei in pagina principala. Salariile variaza si poti ajunge si la sume greu de imaginat, la nivelul salariilor europene, mult peste salariile tipice din tara noastra.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru angajare?
Trebuie sa ai peste 18 ani, un act de identitate valabil pentru a putea fi angajata unei societati si trebuie sa ai cunostinte minime de limba engleza.

Trebuie sa am experienta?
Experienta o vei prinde in timp, desi deja o ai. Chatul il faci zilnic pe messenger, facebook si alte moduri de interactivitate, doar ca nu esti platita pentru asa ceva. Acum poti avea o remuneratie de pe urma chatului.

Se ofera training si support modelelor incepatoare?
Bineinteles, ti se asigura support non-stop chiar daca nu mai esti incepatoare, iar ca model incepator vei beneficia de materiale, sfaturi si sesiuni de training.

Exista reguli in timpul activitatii?
Cum peste tot exista reguli si aici avem un regulament de ordine interioara. In plus, fiecare site are un anume set de reguli. Acestea ti se vor da cand ti se va explica fiecare site in parte.

Ce inseamna program flexibil?
Trebuie sa lucrezi un minim de ore lunar si ti le poti imparti asa cum doresti: azi 2 ore, poimaine 10, exact cum ti-ar fi tie mai bine.

In ce orase pot lucra?
Momentan avem doar o locatie in Bucuresti. Contacteaza-na insa.

Daca mai am un job pot lucra la voi?
Fiind vorba de un job cu program flexibil, poti lucra daca nu ai niciun job momentan, daca esti studenta, daca ai job sau daca ai 5 alte activitati. Daca timpul iti permite, noi iti stam la dispozitie.

Se ofera contract de munca?
Studioul nostru ofera contract de colaborare si de munca, societatea functionand intr-un mod legal.

Cum pot programa un interviu?
Intra in pagina de contact si vorbeste cu noi!

Mergi la:

Contact rapid:


ajax
ajax